Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Mosyne

MOSYNE mode & bijzaken onderscheidt zich door snel wisselende kleine collecties van verschillende merken die stijlvol, trendy en toch betaalbaar zijn. We hebben een vast merkenpakket, maar geen hoge voorraden en we houden steeds bewust ruimte over voor iets nieuws. Een gezonde afwisseling inspireert onze klanten en soms is uitverkocht dus ook echt uitverkocht. Maar dat betekent wel dat er dan weer een verrassend, nieuw item in de winkel hangt. Al dit moois wordt aangevuld (en zeker niet onbelangrijk) met 'bijzaken', zoals trendy Italiaanse en Spaanse schoenmerken, tassen van Unmade Copenhagen en wekelijkse aanvoer van de laatste modetrends op het gebied van sieraden.  

In verband met COVID-19 en om onze klanten en onszelf veilig te stellen hanteren wij strikt de richtlijnen volgens het RIVM en is het mondkapje verplicht te dragen va 13 jaar.  In onze ruim opgezette winkel kan iedereen voldoende afstand houden.

Ons team bestaat uit deskundige stylistes met jarenlange ervaring in de modebranche. Wij geven écht eerlijk advies en helpen enthousiast met uitzoeken, combineren en passen. Daarnaast is het mogelijk om kleding te laten vermaken én zorgen we voor een heerlijke cappuccino …. Kortom, persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en wij zorgen ervoor dat je met een prettig en blij gevoel de winkel verlaat!

Wij hopen je snel te verwelkomen in onze gezellige winkel!

Lieve groet, 

Monique en

namens het MOSYNE team

Ieder kwartaal verzorgen wij in het kleurrijke en informatieve Leidsche Rijn Magazine, de Mode & Styling pagina, die  verspreidt wordt in Leidsche Rijn en omgeving. Bij aanschaf uit onze winkel ontvang je gratis een magazine!  

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren