Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Events

Normaliter organiseert MOSYNE mode & bijzaken tweemaal per jaar een geweldige Fashion Show gepresenteerd door 6 enthousiaste modellen, dit alles op een unieke locatie, namelijk in de Burgerzaal van het Oude Stadhuis in IJsselstein.

Helaas gaat de Modeshow in september 2021  ivm Covid-19 niet door.  

MOSYNE organiseert in september en oktober een aantal avonden in kleine groepen een Ladies Night. De data wordt nog tezijnertijd bekend gemaakt en onze vaste klanten ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging. Wil je dat niet afwachten? dan kun je je alvast opgeven via ons contactformulier of een belletje geven op 650221961.

Uiteraard kan je ons volgen op Facebook en Instagram, op die manier kun je dagelijks op de hoogte blijven en je laten inspireren van de nieuwste outfits en modetrends. Ook kun je je laten inschrijven voor onze nieuwsbrief en brengen we je regelmatig op de hoogte.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren