Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Events

Normaliter organiseert MOSYNE mode & bijzaken tweemaal per jaar een geweldige Fashion Show gepresenteerd door 6 enthousiaste modellen, dit alles op een unieke locatie, namelijk in de Burgerzaal van het Oude Stadhuis in IJsselstein.

Helaas gingen ivm Covid-19 de laatste shows in de Burgerzaal afgelopen jaren niet door, wel het Fashion Event op 24 sept in IJsselstein Centrum. 

Voor inspiratie volg ons en Like ons op Facebook en Instagram, op die manier kun je dagelijks op de hoogte blijven van de nieuwste outfits en modetrends. Ook kun je je laten inschrijven voor onze nieuwsbrief en brengen we je regelmatig op de hoogte.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren