Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Events

MOSYNE mode & bijzaken organiseert tweemaal per jaar een geweldige Fashion Show gepresenteerd door 6 enthousiaste modellen, dit alles op een unieke locatie, namelijk in de Burgerzaal van het Oude Stadhuis in IJsselstein.

De datum voor de Modeshow van de najaars- en wintercollectie 2020 is ivm Covid-19 nog onbekend, maar zal welicht in de maand september plaatsvinden.

1e show inloop 12.30 uur en 2e show inloop 14.30 uur. Duur van de show max. 1 uur, tevens is er na de show eventueel de gelegenheid om te shoppen en advies te vragen aan onze modestylistes in onze winkel in de Benschopperstraat.

Mocht u interesse hebben om gratis een modeshow bij te wonen en op de hoogte te zijn van de nieuwste mode trends, graag een e-mail naar info@mosyne.nl

Uiteraard kan je ons volgen op Facebook en Instagram, op die manier kun je dagelijks op de hoogte blijven en je laten inspireren van nieuwe outfits van verschillende merken. Ook kun je je laten inschrijven voor onze nieuwsbrief en brengen we je regelmatig op de hoogte.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren