Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Events

MOSYNE mode & bijzaken organiseert tweemaal per jaar een geweldige Fashion Show gepresenteerd door 6 enthousiaste modellen, dit alles op een unieke locatie, namelijk in de Burgerzaal van het Oude Stadhuis in IJsselstein.

De data voor de Modeshows in 2021 is ivm Covid-19 helaas nog onbekend. Mochten zich ter zijner tijd versoepelingen plaatsvinden .... stellen wij jou uiteraard op de hoogte! 

Mocht u interesse hebben om gratis een modeshow bij te wonen en om alvast zeker te zijn van een plekje, dan kun je ons een e-mail sturen naar info@mosyne.nl

Uiteraard kan je ons volgen op Facebook en Instagram, op die manier kun je dagelijks op de hoogte blijven en je laten inspireren van de nieuwste outfits en modetrends. Ook kun je je laten inschrijven voor onze nieuwsbrief en brengen we je regelmatig op de hoogte.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren