0302102116          info@mosyne.nl        

Collectie mosyne

MOSYNE mode & bijzaken heeft een twintigtal merken in het assortiment. Alle kleding hangt op kleur en niet op merk, zodat je makkelijk de juiste items kan vinden en combinaties kan maken die bij jou passen. In onze ruim opgezette winkel vind je de juiste combinatie van chique, casual en zakelijke kleding, aangevuld met laarzen, schoenen en sneakers.

We hebben een vast merkenpakket en naast de meerdere Nederlandse merken, tref je ook merken uit Scandinavië, Italië, Spanje en Frankrijk. We hebben geen hoge voorraden en houden bewust ruimte over voor iets nieuws. Een gezonde afwisseling inspireert onze klanten en soms is uitverkocht dus ook echt uitverkocht. Maar dat betekent wel dat er dan weer een verrassend, nieuw item in de winkel hangt.

Dagelijks brengen wij via FB en Instagram een update van nieuw binnen gekomen kledingitems van diverse merken en kunt u onze eventuele aanbiedingen en/of start van de SALE volgen. Breng snel een bezoekje en 'like us' !

MERKEN PAKKET

AIME, Beauregard, Costamani Copenhagen, Emily van den Berg, Elvio Zanon, Eva Kayan, FreeQuent, Hip shoestyle, Jane Lushka,

KYRA, Ka nna Shoes, La Fee Maraboutée, Lolly’s Laundry, Louizon Paris, Md'M, Moliin Copenhagen, 

Summum Woman, Tessa Koops designer, Transmission leder fashion,

Unmade Copenhagen, Teatro tassen en Mobebo Beads

Vanaf het begin hebben wij als vast broekenmerk Good Morning Universe in de colectie, die staat voor een positieve en trendy levensstijl. De combinatie van het met zorg samenstellen van kwaliteiten, wassingen en ontwerpen zorgen voor een perfecte, comfortabele pasvorm dat aanvoelt als een tweede huid.

Mosyne mode & bijzaken IJsselstein

   

  info@mosyne.nl

     Benschopperstraat 28, 3401DH IJsselstein